Kraak mee

Madness! 6 mensen met een handicap kraken een pand, in the middle of a street in Koekelberg. Zo protesteren ze tegen de huizenhoge wachtlijsten: meer dan 5.000 mensen met een beperking én een beperkt budget wachten vandaag op een aangepaste woning.

Inclusie Invest wil die huizen bouwen. Help onze vrijwilligers.
Kraak virtueel mee of ontdek hier hoe je nog kan bijdragen.


Kraak mee

Inclusie Invest

Investeer mee in ontroerend goed.

Wat is het probleem?

5.000 mensen met een beperking wachten op een aangepaste woning. Mensen met een beperking hebben ook een beperkt budget. Ze leven van een vervangingsinkomen tussen
€ 770 en € 1.600 per maand. Royaal onvoldoende voor een huurwoning.

Wie is Inclusie Invest?

Enkele enthousiaste ouders van kinderen met een beperking namen zelf de touwtjes in handen en verenigden zich in Inclusie Invest: een coöperatieve vennootschap die aangepaste woningen bouwt voor mensen met een beperking. We hebben plannen, we hebben goedkeuringen. Het enige wat ontbreekt, is kapitaal. En dat willen we ophalen in de maatschappij.

Hoe werkt het?

Iedereen die dat wil – ook jij – kan vennoot worden van Inclusie Invest. Je tekent dan in op een aandeel van € 2.000. In ruil krijg je een rendement van 1,5%* en een goed gevoel als bonus.


Meer over Inclusie Invest

* Er zijn voordelen maar ook risico’s verbonden aan de aandelen van Inclusie Invest. Informeer je goed en lees de documenten op www.inclusieinvest.be (prospectus, aanvullingen op de prospectus, statuten, jaarrekening, intern reglement, gedragscode).

Contact

Ben je journalist?

Bel dan naar:
Wim Maes

Ben je kandidaat-investeerder?

Dan kan je hier terecht:
Inclusie Invest cvba-so

BE05 7350 2757 6175
BIC-code: KREDBEBB

Bedankt kraker!

Help ons nog meer mensen te bereiken.
Download de banner, de videoclip, het persbericht... en plaats ze op je site. Dubbele merci!

Volg ons op

Kraak mee